Perfectie in een velletje

img_8194

Een nieuw leven, een nieuw avontuur en een nieuwe toekomst. Yara Feia Marianne Smit zag op zaterdag 10 november om 10.44 uur voor het eerst het Nederlandse daglicht. Ze kwam ter wereld op een hele bijzondere plek: achter het kookeiland in onze keuken. Onze verwachtingen zijn hoog geschapen wanneer het haar kookkunsten betreft.

Yara. Een gaaf perzikzacht huidje, gezonde kleur op de wangen, een schattig rond neusje, volle, donkerrode lipjes, tien perfecte vingertjes, tien perfecte teentjes, een mooi bosje donker haar en prachtige grote ogen die nu al glanzen van de levenslust. Een bron van inspiratie voor nu en nu al voor later.

Yara. Leef groots, kleine meid!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s